JAG HAR TECKNAT EQT

Som rubriken lyder har jag tecknat mig för 150 st aktier i EQT inför deras stundande börsnotering. Sista ansökningsdag är 20 september och kan göras här. Ni behöver sedan ha likvid på det kontot ni önskar få tillgång till aktierna på, till belopp (9 300 – 10 200 kronor) beroende på vilken kurs som aktien får. EQT har fått ett prisintervall på mellan 62 – 68 kronor. Likviden ska finnas på kontot mellan den 20 – 26 september och den 24 september kommer det bekräftas hurvida ni har blivit tilldelade aktier eller inte. Jag har lagt in 10 500 kronor för att ha lite marginal och om EQT:s kurs inte sätts på 68 kronor kommer resterande likvid att gå till att utveckla min utdelningsportfölj och öka mitt innehav där.

För att läsa mer om erbjudandet på Avanza så kan ni klicka här.

Läs på om bolaget och skaffa er en egen uppfattning om investeringen. Tror ni på investering så anmäl ert intresse. Om ni tvekar, avvakta och se hur marknaden reagerar på EQT:s notering.

Väl mött

NKI

One Reply on “JAG HAR TECKNAT EQT”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *